Over Ons

Goedverzekerd.net is een website waar je verzekeringen kunt vergelijken via een vergelijkingstool. Om deze vergelijking te maken stellen we je enkele vragen waarna je een lijst met verzekeringen te zien krijgt en waarna je door kunt klikken naar de website van de aanbieder en hier een verzekering af kunt sluiten.

Naast de reguliere verzekeringen kun je hier ook uitvaartverzekeringen vergelijken, hiervoor gebruiken wij een statische vergelijker en worden er geen vragen gesteld en ook geen lijsten gegenereerd.

Wanneer je een verzekering via deze website afsluit bij een aanbieder ontvangen wij hiervoor een eenmalige provisie. Voor een uitgebreid overzicht van onze werkwijze en verdienmodel kun je op deze pagina kijken.

De disclaimer met de gebruiksvoorwaarden van deze site kun je hieronder vinden en mocht je vragen omtrent deze website hebben kun je hier direct contact met ons opnemen.

Cookies & Persoonsgegevens

Voor het bijhouden van bezoekersaantallen en bezoekersacties op onze website maken wij gebruik van Clicky Analytics. Wanneer u contact met ons opneemt wordt uw email adres en ip adres opgeslagen.

Disclaimer

– Pro Domains behoudt het recht onderdelen / inhoud van deze website aan te passen zonder daarover alvorens mededeling te doen.

– De informatie op deze website is vrijblijvend en is niet bedoeld als correct aanbod om overeenkomsten te sluiten. Pro Domains accepteert dan ook geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van overeenkomsten aangegaan gebaseerd op informatie gevonden op deze website.

– Uiterste zorg is en wordt besteed aan het verschaffen van juiste en actuele informatie, toch kunnen typefouten en programmeerfouten voorkomen waardoor informatie onvolledig of onjuist is. Voor de gevolgen van dergelijke fouten kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaargen.

– De informatie in deze disclaimer kan gewijzigd worden zonder voorafgaande melding hiervan.

Goedverzekerd.net is onderdeel van de Collectieve Vergunning in bemiddelen van zanox BV AFM Nummer: 12042897