Werkwijze & Verdienmodel

Via Goedverzekerd.net vergelijken wij verschillende verzekeringen, namelijk:

Autoverzekeringen > Aegon, ABN AMRO, ANWB, Autoweek, Centraal Beheer Achmea, FBTO, Generali, Hema, Inshared, Nationale Nederlanden, OHRA, Univé, Klaverblad, Zelf.

– Aansprakelijkheidsverzekeringen > Aegon, Centraal Beheer Achmea, FBTO, Generali, Nowgo, Hema, Inshared, Ohra, Reaal, Zelf.

– Inboedelverzekeringen > ABN Amro, ANWB, Aegon, Ditzo, Hema, Inshared, Klaverblad, Nationale Nederlanden, Reaal, Verzekeruzelf, Zelf.

– Reisverzekeringen > Aegon, ANWB, Centraal Beheer Achmea, FBTO, Generali, Hema, Inshared, Nationale Nederlanden, Nowgo, Ohra, Reaal, Univé, Zelf.

Rechtbijstandverzekeringen > Arag, Ditzo, Inshared, Ohra, Unive, Zelf, Nationale Nederlanden, Verzekeruzelf.nl, Aegon, Hema, Das, Reaal, AON

– Telefoonverzekeringen > Klikzeker

– Uitvaartverzekeringen > Monuta, Nuvema,Yarden

– Zorgverzekeringen > Besured, De Friesland, Delta Lloyd, Ditzo, Ohra, ONVZ, Prolife, Promovendum, Salland, Zorgdirect, UnitedConsumers, Zorg en Zekerheid.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn tijdens het vinden van een verzekering stellen wij u een aantal vragen. Op basis van de antwoorden op deze vragen maken wij een vergelijking en wordt u doorgestuurd naar de website van de aanbieder.

Hoe volledig is de vergelijking?

In deze vergelijking voor auto/aansprakelijkheid/inboedel/opstal/rechtsbijstand/reis/zorgverzekeringen vergelijken wij niet de verzekeringen van alle verzekeraars. Wij vergelijken de verzekeringen van de verzekeraars waarmee wij contracten hebben. Van die verzekeraars zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en premies. Van de verzekeraars waarmee wij geen contracten hebben beschikken wij niet over deze informatie.

Let op dat het mogelijk is dat u bij een verzekeraar waar wij niet mee samenwerken misschien voordeliger uit bent.

Wij werken voor auto/aansprakelijkheid/inboedel/opstal/rechtsbijstand/reis/zorgverzekeringen samen met de volgende verzekeraars:

A –> G: ABN Amro, Aegon, Allianz, ANWB, Besured, Centraal Beheer Achmea, CZ, CZDirect, De Amersfoortse, De Friesland, Delta Lloyd, Ditzo, FBTO.

H –> O: Hema, Inshared, Meeus, Menzis, Nationale Nederlanden, Ohra, Onna Onna, ONVZ

P –> Z: ProLife, Polis Direct, Promovendum, Route Mobiel, Salland, Stad Holland, Unive, Unitedconsumers, Verzekeruzelf.nl, VGZ, Wit Geld,  Zorgdirect, Zorg en Zekerheid.

Hoe vergelijkt Goedverzekerd.net?

Om de vergelijking voor auto/aansprakelijkheid/inboedel/opstal/rechtsbijstand/reis/zorgverzekeringen te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke auto/aansprakelijkheid/inboedel/reis/zorgverzekeringen u in aanmerking komt.

Alle auto/aansprakelijkheid/inboedel/opstal/rechtsbijstand/reis/zorgverzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor u in aanmerking komt, tonen wij vervolgens in een lijst gesorteerd op premie met daarin de laagste premie bovenaan.

Het verdienmodel van Goedverzekerd.net

Wanneer u via onze website een auto/aansprakelijkheid/inboedel/opstal/rechtsbijstand/reis/zorgverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige provisie van de verzekeraar. Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van auto/aansprakelijkheid/inboedel/opstal/rechtsbijstand/reis/zorgverzekeringen.

Uitvaartverzekeringen

Uitvaartverzekeringen vallen onder het zogenaamde provisieverbod waardoor wij u voor dit product geen uitgebreide vergelijking aan mogen bieden. Op onze website maken wij voor dit product gebruik van een zogenaamde statische vergelijker wat betekend dat we een overzicht hebben gemaakt van verschillende uitverzekeringen maar deze niet actief vergelijken via een vergelijkingstool en hier ook geen gegevens voor vragen aan onze bezoekers.

Deze website is onderdeel van Pro Domains en valt onder de collectieve vergunning in bemiddelen van Awin BV met AFM nummer 12042897